Huur onze werfkelder

Huren van de kelder

Onze prachtige, typisch Utrechtse Middeleeuwse werfkelder is te huur, in z’n geheel of in delen. Dat kan al vanaf 70 euro per dagdeel voor een deel van de kelder of 175 euro per dagdeel voor de hele kelder. De huurprijzen zijn exclusief btw.

De werfkelder bestaat uit drie delen:

  • Voorin staat een grote lange tafel voor maximaal 16 mensen. Ook zijn er keukenfaciliteiten in dit gedeelte: een lang aanrecht, een kookplaat, een grillplaat, een oven en twee kleine koelkasten. Dit deel van de kelder is te huur voor 70 euro per dagdeel.
  • In het midden is een professionele keuken, inclusief horeca-vaatwasser, grote oven, kookplaten en allerhande kookbenodigdheden. Het middelste deel van de kelder is te huur in combinatie met het voorste of achterste gedeelte, dit kost 135 euro per dagdeel.
  • Achterin staan tafels voor maximaal 18 mensen. Ook hier zijn aparte keukenfaciliteiten, inclusief een kleine oven. Dit gedeelte is bij uitstek geschikt voor creatieve workshops, zoals schilderen, mozaïeken of sieraden maken. Het huren van dit deel van de kelder kost 70 euro per dagdeel.

Voor alle huurders van de werfkelder zijn koffie- en theefaciliteiten beschikbaar. U kunt de kelder ook huren inclusief een door ons verzorgde lunch of diner, bijvoorbeeld als u er wil vergaderen.

Bel of mail ons als u meer wil weten!

Kookworkshops

Voor groepen van 6 tot 18 mensen organiseren we kookworkshops in onze werfkelder of op locatie. Wij zijn dol op uitgebreid en gevarieerd eten, dus al onze workshops bestaan uit veel verschillende gerechten. De duur van de workshop is inclusief het samen proeven van de gemaakte gerechten.

De prijzen hieronder zijn inclusief btw, begeleiding, ruimte, drankjes, koffie en thee.

  • Tapas: een combinatie van 10 tot 16 heerlijke Spaanse hapjes die samen een uitgebreide maaltijd vormen. Prijs €55,00 per persoon, duur 3 uur.
  • Afternoon tea: een Engelse tea met traditionele scones, crumbles en sandwiches, met daarnaast allerlei andere heerlijkheden. Prijs € 32,50 per persoon, duur 2,5 uur.
  • Italiaans diner: een traditioneel Italiaans trattoria-menu met allerlei heerlijke antipasti, zelfgemaakte gevulde pasta, een vlees- of visgerecht en tiramisu. Prijs € 57,50 per persoon, duur 4 uur.
  • Sushi: sushi maken leer je door het te doen! We rollen een tafel vol met sushi. We maken o.a. maki, urumaki en nigiri met traditionele én verrassende ingrediënten. Prijs € 37,50 per persoon, duur 2,5 uur.
  • Super Food?! In deze workshop maken we een lekkere, gezonde maaltijd waarin we met een knipoog kijken naar allerlei gezonde voedingstrends. Prijs € 55,00 per persoon, duur 3 uur.
  • Workshops op maat: heb je iets anders in je hoofd dan een van de workshops die hierboven beschreven staan? Laat het ons weten!